Vår vision

Trä är framtiden!

När du jobbar hos oss bidrar du till en förnybar framtid och ett hållbart klimat. Vår inställning är att trä är nödvändigt för att lösa dagens och framtidens klimatproblem och att trä som förnybar råvara behövs för att ersätta ändliga råvaror som betong, stål och plast.

Vi arbetar varje dag för ett aktivt skogsbruk som motverkar global uppvärmning. För varje träd vi avverkar planterar vi minst två nya träd. Träd i hållbart förvaltade skogar skapar träråvara där Sverige kan utmärka sig med en fantastisk kvalitet relativt övriga världen. I Rundvirke Industrier tar vi tillvara på denna kvalitetsråvara och skapar produkter som efterfrågas över hela världen. Genom vår starka exportandel bidrar vi starkt till det svenska samhället.

Rundvirke Industriers vision är att alla våra verksamheter ska vara i toppen av marknadsförare inom våra dotterbolags respektive marknader med högsta kvalitet och minsta möjliga miljöpåverkan.

  • Vi tror på trä som lösningen för dagens och framtidens klimatutmaningar.
  • Vi tror på en levande landsbygd och lokal förankring.
  • Vi tror på att rätt råvara ska nyttjas maximalt till rätt ändamål och utan slöserier.
  • Vi tror på en öppen, inkluderande kultur med korta beslutsvägar.
  • Vi tror på utveckling av våra medarbetare för att se till att vi alltid går framåt.

Säkerhet och hälsa är våra viktigaste framgångsfaktorer. Du ska må bra på jobbet och komma hem säkert varje dag. Alla ska känna sig välkomna på jobbet, trivas och må bra. Vi vill skapa en trygg arbetsmiljö där alla är en självklar del i gemenskapen, är respekterade och bidrar till företagets utveckling och lönsamhet. Vi är övertygade om att vi får en bättre utveckling, effektivare flödeskedjor, mer innovativa idéer och roligare på jobbet om våra medarbetare ser fram emot att komma till jobbet.

Vi tror på trä som lösningen för dagens och framtidens klimatutmaningar

Rundvirke Industrier

Vi söker löpande engagerade medarbetare inom virkesköp, virkesutsyning, maskinoperatörer, truck och maskinförare, ekonomer, säljare, produktionsledare och chefer. Om du ser dig själv i en chefs- eller specialistbefattning i framtiden finns det goda möjligheter att utvecklas inom Rundvirke Industrier. Rundvirke Industrier har totalt ca 220 medarbetare, med merparten placerade från södra Dalarna till Norra Jämtland.

Vill du jobba i ett privatägt bolag med stark tro på lokal verksamhet, svensk träråvara och kvalitet i varje steg? Sök då en av våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan!

Lediga tjänster