08 februari 2022

Orderkoordinator

Rundvirke Poles i Ludvika söker Orderkoordinator

Tycker du att det låter spännande att få vara en del av ett svenskt, framgångsrikt och marknadsledande företag? Vi på Rundvirke Poles behöver nu bli fler och söker därför en samarbetsvillig och strukturerad person till rollen som orderadministratör. Låter det som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag! 

Rundvirke Poles säljer telefon- och kraftledningsstolpar i impregnerat trä till kunder huvudsakligen inom EMEA området. Företaget är en av marknadsledarna i Europa och påverkas lite av ekonomiska cykler i världsekonomin. Tillverkning sker på AB Impregna i Ludvika samt Octowood AB i Kälarne.  Rundvirke Poles är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som är moderbolag i Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Systerbolaget Rundvirke Skog förser koncernens industrier med råvara, AB Rundvirke med tre anläggningar i Hälsingland försågar och limmar kvalitetsvirke till fönster och snickeriindustrin och Octowood AB som även tillverkar småstolpar för lantbruksändamål. Läs mer på www.poles.se

Arbetsbeskrivning

Som orderadministratör på Rundvirke Poles kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av att ta emot inkommande beställningar genom samtal eller mejl och ge professionell service och support till våra företagskunder som i huvudsak köper telefon- och kraftledningsstolpar samt sliperämnen. I din roll kommer du till exempel att:

  • ta emot svenska och utländska kunders förfrågningar och göra offerter
  • orderlägga och fakturera
  • uppdatera orderförteckning löpande
  • säkerställa problemfria utleveranser
  • bistå exportkunderna med relevanta exportdokument
  • sammanställa försäljningsrapporter
  • uppdatera marknadsmaterial till mässor och hemsidan.

Du rapporterar till försäljnings- och marknadschefen och din placering är på kontoret i Ludvika.

Är du rätt person för jobbet?

Det här jobbet passar dig som är en detaljorienterad och stresstålig person med mycket god administrativ förmåga och som är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du har arbetat några år med kunder i en likande administrativ roll och har sannolikt en utbildning som motsvarar minst 3-årigt gymnasium

I övrigt krävs det att du:
– har goda kunskaper i Microsoft Office och i synnerhet Excel
– uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt på svenska
– har goda skriftliga kunskaper i engelska

Vi ser det som meriterande om du har
– erfarenhet av affärssystemet Monitor
– erfarenhet från ekonomiarbete
– någon form av branscherfarenhet

Vad kan Rundvirke Poles erbjuda dig?

Du erbjuds ett spännande uppdrag i en framgångsrik privatägd koncern med korta beslutsvägar och med goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen. Inom tjänsten kommer du att ha många interna och externa kontaktytor.

Sök tjänsten nu!

I den här rekryteringen samarbetar Rundvirke Poles med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Rundvirke Poles. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 023-70 55 45 eller via e-post: par.gardbro@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-02-27.

Vi ser fram emot att höra från dig!