03 February 2022

Kvalificerad ekonom

Impregna i Ludvika söker kvalificerad ekonom

Motiveras du av att ha en betydelsefull roll på ett svenskt och framgångsrikt företag? Är du på jakt efter ett riktigt intressant jobb? Vi på Impregna behöver just nu förstärka vår ekonomiavdelning och söker dig som vill ta ett stort ansvar och långsiktigt vill vara med och utveckla våra verksamheter. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

AB Impregna i Ludvika, med 21 anställda, tillhör Rundvirke Poles som säljer telefon- och kraftledningsstolpar i impregnerat trä till kunder huvudsakligen inom EMEA området. Tillverkning sker på Impregna i Ludvika samt på Octowood AB i Kälarne. Rundvirke Poles är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som är moderbolag i Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Rundvirke Skog förser koncernens industrier med råvara, AB Rundvirke i Marmaverken försågar kvalitetsvirke till massiva fönsterämnen, Rundvirke Komponent i Edsbyn tillverkar limmade fönsterämnen, samt Östanåsågen i Edsbyn som sågar konventionella varor. Läs mer på www.poles.se

Arbetsbeskrivning

Som ekonom hos oss kommer du arbeta brett inom ekonomiområdet med det mesta från löpande bokföring till budget och bokslutsarbete. Mer specifikt kommer du också att arbeta med:

  • kund- och leverantörsfakturahantering
  • momsdeklarationer och periodisk sammanställning
  • avstämningar och periodiseringar
  • budget och uppföljning
  • valutakursdifferenser
  • projekthantering
  • statistik och övrig rapportering
  • systemunderhåll, avtalsadministration och viss inköpshantering

Du rapporterar till platschef och har ett nära samarbete med övriga ekonomer och koncernens CFO. Tjänsten är placerad Ludvika.

Känner du dig lockad av utmaningen?

Vem söker vi?

Vi söker i första hand dig som har gedigen erfarenhet av redovisning, bokslutsarbete, verksamhetsstyrning och ekonomirapportering i tillverkande företag. Du bör ha en ekonomiutbildning på högskolenivå eller ha förvärvat motsvarande kunskaper genom gedigen erfarenhet från ekonomiarbete. Du har ett resultatinriktat förhållningssätt och är en god kommunikatör. Som person är du strukturerad, handlingskraftig och social. I övrigt är det meriterande om du har arbetat med ekonomi på ett bolag med motsvarade storlek och gärna i vår bransch.

Sök tjänsten nu!

I den här rekryteringen samarbetar Impregna med Jefferson Wells och du kommer att bli anställd hos Impregna. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 023-70 55 45 eller via e-post: par.gardbro@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2022-02-27

Vi ser fram emot att höra från dig!