27 January 2023

IT-supporttekniker

Letar du efter ett jobb där du får stora möjlighet att utveckla dig inom IT och blir du taggad av att kunna grotta ner dig i problemlösning och ge god service? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker Rundvirke Industrier en IT-supporttekniker som är lösningsorienterad och serviceinriktad. Vill du vara med på Rundvirke Industriers resa? Ansök nu!

Rundvirke Industrier AB med 200 anställda är Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Rundvirke Skog förser koncernens industrier med råvara, AB Rundvirke i Marmaverken sågar kvalitetsvirke till massiva fönsterämnen, Rundvirke komponent i Edsbyn tillverkar limmade fönsterämnen, Octowood AB tillverkar åttkantiga stolpar för lantbruksändamål, Östanåsågen i Edsbyn sågar konventionella trävaror samt Rundvirke Poles AB som producerar och säljer telefon- och kraftledningsstolpar i impregnerat trä. Läs mer på www.rundvirkeindustrier.se

Om jobbet som IT-supporttekniker

Din primära arbetsuppuppgift som IT-supporttekniker är att hjälpa och lösa våra medarbetares IT-relaterade problem i vår Microsoftbaserade miljö. Du löser problem både på plats och via telefon, chat och mejl. Då du har daglig kontakt med användarna är det viktigt att du brinner för att ge bra service. Du kommer också att arbeta med exempelvis uppdateringar av datorer, servrar och nätverk samt andra IT-relaterade projekt. Meriterande är om du har mycket goda kunskaper om pc, Windows och Microsoft 365. Du rapporterar till IT-ansvarig.

Du rapporterar till platschef och har ett nära samarbete med övriga ekonomer och koncernens CFO. Tjänsten är placerad Ludvika.

Känner du dig lockad av utmaningen?

Är du rätt för rollen som IT-supporttekniker?

Vi söker dig som redan har provat på att arbeta med liknande arbetsuppgifter eller som på annat sätt har utvecklat ett stort intresse för datorer, program och nätverk och sannolikt är den som brukar hjälpa vänner och familj med IT-relaterade problem. I botten har du en gymnasieutbildning, B-körkort och förstår och uttrycker dig mycket väl på både svenska och engelska.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du fokuserar på att hitta lösningar och att du tar ansvar för att dina arbetsuppgifter blir ordentligt utförda. Det är också viktigt att du förmedlar information på ett tydligt och strukturerat sätt och att du håller ordning och reda.

För oss på Rundvirke industrier är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Intresserad?

För att söka tjänsten klickar du på knappen “Ansök nu”. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Pär Gårdbro via e-post: par.gardbro@se.experis.com eller telefonnummer: 023-70 55 45.

Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!