06 augusti 2021

Virkesutsynare östra Jämtland

Vi söker en virkesutsynare till östra Jämtland

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en virkesutsynare till östra Jämtland, då vår nuvarande virkesutsynare går vidare inom företaget med andra arbetsuppgifter. I rollen som virkesutsynare ansvarar du bl.a. för utsyning av ledningsstolpar och stamblock hos skogsbolag och privata skogsägare till våra industrier i Kälarne och Marmaverken.

Utöver utsyning innebär tjänsten att hålla god kontakt kring planering med dessa aktörer, vara behjälplig vid utbildning av våra specialsortiment och att medverka i transportledning.

Vem är du?

Vi söker dig som är ambitiös och tar ett stort eget ansvar. I arbetet är du resultatinriktad och har ett stort driv i din uppsökande verksamhet. Du är social och har en förmåga att skapa goda relationer. Du tycker om fältarbete och kan jobba självständigt.

Formellt krävs att du har en skoglig erfarenhet från tidigare sysselsättning eller utbildning. Ditt arbetsområde omfattar framförallt centrala och östra Jämtland, men kan utifrån behov och säsong innebära arbete inom hela Rundvirke Skogs verksamhetsområde. Denna tjänst kräver därmed B-körkort och övernattning kan förekomma. Vi vill att du är bosatt i den östra delen av Jämtland.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett självständigt jobb i en privatägd koncern med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Inom tjänsten som virkesutsynare får du möjlighet att spendera mycket tid i skog och natur med en särskild möjlighet till fritt och ansvarsfullt arbete. På Rundvirke Skog bryr vi oss om dig som anställd och strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och utvecklande arbetsliv.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Vill du veta mer?

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av regionchef Jonas Zwahlen, 073-048 66 94.

Facklig kontakt är för Ledarna Håkan Semb, 070-205 31 15

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 12:e september till jonas.zwahlen@rundvirkeskog.se

Om Rundvirke Skog

Rundvirke Skog AB ingår i Sveriges största specialvirkeskoncern- Rundvirke Industrier AB. Rundvirke Skog förser bolagen inom koncernen med högkvalitativ råvara som förädlas i produktionsenheterna i Dalarna, Hälsingland och Jämtland. Koncernen präglas av ett högt kvalitetsfokus från råvaruanskaffning till försäljning.

Läs mer på: www.rundvirkeskog.se