15 mars 2021

Rundvirke söker platschef till AT Träkomponent i Edsbyn

Motiveras du av att ha en viktig roll på ett svenskt och framgångsrikt företag? Är du på jakt efter ett riktigt roligt jobb? Just nu behöver vi en lösningsfokuserad person som är beredd att ta sig an rollen som platschef för AT Träkomponenter som är en av Sveriges största producenter av skarvade- och limmade ämnen för främst dörr- och fönsterindustrin. Vi söker dig som drivs av att utveckla verksamheter och att leda andra. Låter det intressant? Ansökan redan idag!

AB Rundvirke med 80 anställda i Hälsingland är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som är Sveriges största specialvirkeskoncern. Koncernen präglas av ett högt kvalitetstänkande från råvaruanskaffning till försäljning. Rundvirke Skog förser koncernens industrier med råvara, AB Rundvirke i Marmaverken försågar kvalitetsvirke till massiva fönsterämnen, AT-Träkomponent i Edsbyn tillverkar limmade fönsterämnen, Octowood AB som även tillverkar småstolpar för lantbruksändamål samt Östanåsågen i Edsbyn som sågar konventionella varor. Rundvirke Poles är ett dotterbolag till Rundvirke Industrier som producerar och säljer telefon- och kraftledningsstolpar i impregnerat trä till kunder huvudsakligen inom EMEA området.

Under första tertialet 2021 är det beslutat att fusionera dotterbolagen AT Träkomponent AB och Östanåsågen AB med AB Rundvirke. Ärendet är inskickat till Bolagsverket och handläggs nu. Efter avslutat fusionen kommer AT Träkomponent marknadsföras som Rundvirke Komponent.


Arbetsbeskrivning

Som Platschef på AT Träkomponent är du tillsammans med din ledningsgrupp ansvarig för att leda och utveckla verksamheten för att nå ökad kundnöjdhet, effektivitet och därmed ökad lönsamhet. Rollen innebär många kontakter med övriga bolag inom koncernen, leverantörer, medarbetare och andra intressenter vilket ställer höga krav på din förmåga att samarbeta och kommunicera. Du rapporterar till VD för AB Rundvirke och ingår AB Rundvirkes ledningsgrupp.

Känner du dig lockad av utmaningen?

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en produktionsinriktad, driven och kommunikativ person som har lätt för att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska. För att bli framgångsrik i rollen bör du ha en relevant teknisk utbildning, ett gott ekonomiskt sinne och erfarenhet från att leda individer och team i industriell miljö. Givetvis ser vi det som meriterande om du tidigare har haft ett likande jobb inom träindustrin.

Sök tjänsten nu!

I den här rekryteringen samarbetar Rundvirke med Jefferson Wells och vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Pär Gårdbro på telefonnummer: 070-268 80 76 eller via e-post: par.gardbro@jeffersonwells.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-04-09.

Vi ser fram emot att höra från dig!